Få nyt naturgasfyr og spar på varmeregningen

Med et gasfyr fra Ssvvs Aps  kan du reducere din varmeregning betydeligt – faktisk helt op til 35 %. Og det er uanset om du har et gammelt naturgasfyr, et oliefyr eller om du opvarmer dit hus med el.

Priser på naturgaskedler fra Ssvvs ApS

Prisen på en naturgaskedel varierer alt efter kedeltype og installationsarbejdet. Typisk ligger prisen på 30.000-35.000 kr. ved udskiftning fra et gammelt gasfyr til et nyt gasfyr.

Skifter du fra oliefyr til naturgasfyr, er prisen ca. 35.000-45.000 kr. Ssvvs Aps forhandler energieffektive og miljøvenlige kondenserende gaskedler fra flere forskellige producenter

Du modtager et uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os hvor vi kan laver en aftale hvor vi kan kom ud til dig, Du kan også udfylder kontaktformularen. sender du os tre billeder – et af det nuværende gasfyr og varmtvandsbeholder, det tilgængelig afløb og et af aftrækket set udefra. Derefter udarbejder vi et tilbud specifikt til dit bolig, og sender til dig.

Vi aftaler tidspunkt for montering
Ønsker du at takke ja til tilbuddet, ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt for montering.

Vi monterer dit nye gasfyr

Vi ankommer typisk omkring kl. 07.00-09.00 og montere dit nye gasfyr på den aftalte dag. En standard installation tager typisk mellem 6-8 timer.

Kontakt

Markebækvej 3, 3320 Skævinge
Telefon: 28 30 24 24
E-mail: info@ssvvs.dk
CVR: 38339354
Autorisationsnummer: VFUL-11747

Certifikater
Om SSVVS Aps

Hos SSvvs Aps har vi mange års erfaring indenfor VVS-branchen, og du kan derfor trygt overlade alle former VVS-opgaver til os. Vi drives af en høj faglig stolthed, og en af vores centrale kerneværdier er at levere arbejde i højeste kvalitet.